Orientaatio-opinnot

Orientaatio-opinnot

 

Tervetuloa opiskelemaan Ammattiopisto Lappiaan!

 
Ensimmäiseksi otat käyttöön Lappian käyttäjätunnuksen, jonka olet saanut infokirjeessä.
Kirjeessä on ohjeet, miten otat käyttäjätunnuksen käyttöön. Kirjeessä saadun kertakäyttöisen salasanan joudut vaihtamaan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Salasanan voit vaihtaa osoitteessa tunnus.lappia.fi.
Käyttäjätunnuksen aktivoituasi suoritat orientoivat opinnot ennen kuin lähiopetus alkaa.
Opiskelet orientoivat opinnot itsenäisesti verkko-oppimisympäristössä. Opinnot sisältävät tietoa opiskelusta, tukipalveluista ja Lappian yleisistä ohjeista.

Opintojen tavoitteena on, että tiedät:

tutkintojärjestelmän sekä miten tutkinto suoritetaan (osaamisen hankkiminen ja osaamisen osoittaminen)arvioinnin perusteetopiskelijapalvelut ja tarvittavat sovellukset


Tutustu alla oleviin inforuutuihin ja videoihin. Sen jälkeen kirjaudut Moodle-oppimisympäristöön. Kirjautumista varten tarvitset kurssiavaimen, jonka löydät saamastasi infokirjeestä. Moodlessa tutustut materiaaleihin ja teet siellä kolme koetta. Kokeet hyväksytysti suoritettuasi orientaatio-opintosi ovat valmiit.

Paikkakuntaa klikkaamalla pääset opiskelupaikkakunnalle ja sieltä punaisia painikkeita pitkin varsinaisiin orientaatio-opintoihin. Siniset painikkeet tuovat kaikenlaista "kiva tietää" infoa.  Thinglink ei tue Internet Explorer -selainta, käytäthän sen sijaan esim. Chromea, Mozillaa tai Edgeä.

 

 

Mikäli et saa opintoja suoritettua itsenäisesti, sovit opintojen tekemisestä loppuun omaohjaajan kanssa koulun alettua. Teknisissä ongelmatilanteissa sinua auttaa IT-palvelut, helpdesk(at)lappia.fi tai Lappian haku/opintotoimisto puh: 050 310 9260 (virka-aikana). Iloista ja antoisaa opiskelua!