Sampo

Sampo

Kemi

sampo.jpg

Sampo sijaitsee Sammonkadulla Kemissä Kivikankaan kampuksella, johon kuuluvat myös Lappian Kosmos-, Louhi- ja Paasi-rakennukset.

Sammonkadun toimipisteessä on logistiikan koulutus sekä puualan koulutuksen keskittymä, jossa voit opiskella teollisuuspuurakentajaksi ja puusepäksi sekä suorittaa muita puu- ja rakennusalan koulutuksia. Toimipisteessä on ainutlaatuinen elementtivalmistuksen ja -rakentamisen CLT-oppimisympäristö.

Kivikankaalla voit opiskella myös ajoneuvoasentajaksi, asentajaksi, automaatioasentajaksi, ICT-asentajaksi, kalanjalostajaksi, kalanviljelijäksi, kalastajaksi, kalastuksenohjaajaksi, kokiksi, koneistajaksi, laborantiksi, levyseppähitsaajaksi, matkailupalvelujen tuottajaksi, matkailuvirkailijaksi, prosessinhoitajaksi, putkiasentajaksi, sähköasentajaksi ja tarjoilijaksi.

Tutustu tarjontaamme koulutuskalenterissa!

 

Ota yhteyttä

Sammonkatu 8
94600 Kemi

Toimipistevastaava, koulutuspäällikkö Jouko Isometsä, puh. 040 742 5764, jouko.isometsa(at)lappia.fiOpintosihteeri Heli Springare, puh. 050 310 9284, heli.springare(at)lappia.fiToimipaikkasihteeri Eeva Manner-Raappana, puh. 044 749 2702, eeva.manner-raappana(at)lappia.fi