Rakennus- ja metallitalo

Rakennus- ja metallitalo

Tornio

metallitalo.jpg

Rakennus- ja metallitalo sijaitsee Etappitiellä Tornion kampuksella, johon kuuluvat myös Päärakennus, Mediatalo, MusiikkitaloTeollisuustalo ja Tietotalo. Kampus on Suensaaressa lähellä Tornion kaupungin keskustaa.

Rakennus- ja metallitalossa järjestetään kone- ja tuotantotekniikan, pintakäsittelyalan, rakennusalan ja teknisen suunnittelun koulutusta. Rakennuskokonaisuuteen kuuluvat myös Lappiahalli ja Lapin ammattikorkeakoulun Jaloterässtudio.

Tornion kampuksella voit opiskella esimerkiksi asentajaksi, automaatioasentajaksi, datanomiksi, elintarvikkeiden valmistajaksi, kaivosmieheksi, kokiksi, koneistajaksi, kuva-artesaaniksi, leipuri-kondiittoriksi, levyseppähitsaajaksi, maalariksi, mediapalvelujen tuottajaksi, merkonomiksi, musiikkiteknologiksi, muusikoksi, rikastajaksi, suunnitteluassistentiksi, sähköasentajaksi, talonrakentajaksi, tarjoilijaksi, turvallisuusvalvojaksi, vaatetusartesaaniksi ja vastaanottovirkailijaksi.

Tutustu tarjontaamme koulutuskalenterissa!

 

Metallialan työsali

 

Rakennusalan työsali

 

Ota yhteyttä

Käyntiosoite
Etappitie 4
95400 Tornio

Postiosoite
Urheilukatu 6
95400 Tornio

Toimipistevastaava, koulutuspäällikkö Mikko Kari, puh. 040 547 6494,​ mikko.kari(at)lappia.fiOpintosihteeri Marja-Riitta Tyni, puh. 040 718 7533, marja-riitta.tyni(at)lappia.fiKampusalueen kartta