Musiikkituotannon ammattitutkinto

Musiikkituotannon ammattitutkinto

Tornio

Musiikkituotannon ammattitutkintoon valmistava koulutus järjestetään Torniossa 1.4.2019 alkaen.  Opintojen kesto on noin yksi vuosi.

Teetkö hyviä biisejä, jotka uhkaavat jäädä pölyttymään pöytälaatikkoon? Haluaisitko, että muutkin kuulevat niitä?Oletko kiinnostunut musiikkituottamisesta, biisien demottamisesta ja olet harrastanut asiaa jo vakavissasi ja haluat kehittyä?Haluatko oppia musabisneksen lainalaisuuksia ja nähdä ja kuulla, miten "gurut" näitä asioita tekevät?Oletko ryhmätyötaitoinen ja sitoutunut ja valmis tekemään töitä pitkäjänteisesti?  

 

Jos vastasit kyllä näihin kysymyksiin, niin voit olla etsimämme henkilö. Tarjoamme musiikkituotannon ammattitutkinnon seuraavat osaamisalat:

Lauluntekemisen osaamisalaMusiikintuottamisen osaamisala

 

Ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Se muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta (25 osp), osaamisalan pakollisesta tutkinnon osasta (50 osp) sekä valinnaisista tutkinnon osista (75 osp).

 

Pakollinen tutkinnon osa

Musiikkialan toimintaympäristön tunteminen 25 osp

 

Osaamisalan pakollinen tutkinnon osa

Lauluntekeminen ja tuotantoprosessissa toimiminen 50 ospMusiikkituotannossa toimiminen 50 osp

 

Valinnaiset tutkinnon osat 75 osp

Osaaminen osoitetaan näytöissä musiikkialan käytännön työtehtävissä.

 

Opiskelu

Tarkemmat tutkinnon perusteet löydät Opetushallituksen ePerusteista.

Koulutus kestää noin vuoden ja se toteutetaan monimuoto-opiskeluna, johon sisältyy lähiopetusjaksoja ja ohjattua etäopetusta. Opintojen kesto ja sisällöt henkilökohtaistetaan Lähiopetusta, joissa on läsnäolovelvoite, on kahden viikon välein arkipäivisin, pääsääntöisesti kaksi päivää kerrallaan. Muuna aikana opetus tapahtuu verkossa Moodle-oppimisympäristössä sekä Adobe Connect-etäopetusjärjestelmää käyttäen. Koulutukseen osallistuminen edellyttää internet-yhteyttä ja tietokoneen käyttötaitoja.

Koulutuksen yhteydessä opiskelijoiden lauluista tuotetaan CD-levy yhteistyössä Pop & Jazz Konservatorio Lappian muusikko- ja musiikkiteknologiopiskelijoiden kanssa. Musiikkitalon ensiluokkaiset studiotilat ja -laitteistot ovat levyn tuotannossa opiskelijoiden käytettävissä.

 

Hakeminen

 Koulutus on alkanut 01.04.2019. 


Ota yhteyttä

Koulutuksen sisältö
Kouluttaja Arto Kiimalainen, puh. 040 152 8432, etunimi.sukunimi(at)lappia.fi

Opintoasiat
Opintosihteeri Kati Röntynen, puh. 040 485 7112, etunimi.sukunimi(at)lappia.fi

Pop & Jazz Konservatorio LappiaLauluntekija1.jpg Lauluntekija2.jpgLauluntekija3.jpg Lauluntekija4.jpg Lauluntekija5.jpgLauluntekija7.jpg