Muonio

Muonio

Tunturi-Lapin osaamiskeskus

Muonio.jpg    Syysmaisema Muoniosta

 

Lappian pohjoisimmassa toimipisteessä opiskelet tunturien vierellä, neljän vuodenajan Muoniossa, vain kivenheiton päässä Ruotsista ja Norjasta. Opiskelija-asuntolamme toimii lähikunnista ja kauempaakin saapuvien nuorten kotina opiskelun aikana. Asuminen asuntolassa on hyvä ja turvallinen askel nuoren itsenäistymiseen.

Muoniossa voit opiskella esimerkiksi kokiksi, matkailupalvelujen tuottajaksi, ajoneuvoasentajaksi, pienkonekorjaajaksi, sähköasentajaksi, lähihoitajaksi, putkiasentajaksi sekä erä- ja luonto-oppaaksi.

Samassa rakennuksessa Lappian kanssa toimii Muonion lukio, joten yhdistelmäopinnot ja jopa kolmoistutkinto on mahdollista. Huomioimme toiminnassamme alueemme vahvuuksia. Ski College tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden osallistua hiihtovalmennukseen opiskelun lomassa.

Lähihoitajien koulutuksessa luonto on yhtenä luokkahuoneena teemalla: luonto hoitaa, kasvattaa ja kuntouttaa. Kokin koulutusryhmämme on kansainvälinen. Koulutuksessa on mukana matkailupalveluja ja ryhmässä opiskellaan myös luonnon raaka-aineiden käyttöä sekä ruoan valmistusta erätulilla.

Ajoneuvoasentajaksi opiskelevat voivat suuntautua pienkonekorjaukseen, jolloin tutuksi tulevat alueellamme yleiset maastoajoneuvot. Sähköasentajat opiskelevat kestäviä energiamuotoja sekä valinnaisissa opinnoissa talotekniikkaa ja ovat näin valmiita myös vapaa-ajan asuntojen asennustöihin.

Tutustu tarjontaamme koulutuskalenterissa!

 

 

 

Ota yhteyttä

Tunturi-Lapin osaamiskeskus

Koulutie 8
99300 Muonio

Toimipaikkapäällikkö Tarja Rantasalo, puh. 040 193 2589, tarja.rantasalo(at)lappia.fiToimipaikkasihteeri Anne Kotakorva, puh. 050 310 9305, anne.kotakorva(at)lappia.fi