Luontoala

Luontoala​

Luonnossa on hyvä olla

Luontoalan opintoja on tarjolla Kemissä, Louella Tervolassa ja Muoniossa. Luontoala on luonnollinen valinta luonnosta, eläimistä, metsästä, puusta, kalastuksesta ja luontomatkailusta kiinnostuneille. Luontoalan ammatit ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Niissä oman työn suunnittelun vapaus ja vuodenaikojen vaihtelut ovat mahdollisuus.

 

Koulutukset

Kalatalouden perustutkinto, kalanjalostaja, kalanviljelijä, kalastaja, kalastuksenohjaajaMaatalousalan perustutkinto, eläintenhoidon osaamisala, eläintenhoitajaMaatalousalan perustutkinto, maatilatalouden osaamisala, maaseutuyrittäjäPuutarhatalouden perustutkinto, puutarhuriEläintenhoitajan ammattitutkinto, eläinhoitola ja eläinten kouluttaminenErä- ja luonto-oppaan ammattitutkintoKalanjalostajan ammattitutkintoKalanviljelijän ammattitutkintoKalastusoppaan ammattitutkintoLuonnontuotealan ammattitutkintoTuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto, maatalouslomittamisen osaamisalaLisä- ja täydennyskoulutusLupa- ja pätevyyskoulutukset

 

Tutustu tarjontaamme ja hae koulutuksiin koulutuskalenterissa.

 

Oppisopimuskoulutus

Lähes kaikki koulutukset voidaan järjestää myös oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimus edellyttää työpaikkaa. Lisätietoja saat oppisopimustoimistosta.

 

Toimipisteet

Paasi, KemiLoue, TervolaMuonio

 

Asiakaspalvelut

HevostalliHurttahotelli ja kissahoitolaKoirien trimmaus

 

Ota yhteyttä

Kemi ja Loue: Toimipaikkapäällikkö Pentti Koskela, puh. 040 551 5854, pentti.koskela(at)lappia.fi

Muonio: Toimipaikkapäällikkö Kyllikki Kurki, puh. 050 310 9306, kyllikki.kurki(at)lappia.fi