Kulttuuriala

Kulttuuriala

Kulttuuri on elämän suola

Kulttuurialan opintoja on tarjolla Torniossa. Opinnoissa korostuvat laatu, käytännönläheisyys, yrittäjyys ja oman osaamisen markkinointi.

Musiikin, äänen ja kuvan keinoin sekä käden taidoilla syntyvät monimuotoiset kulttuurialan elämykset ja palvelut. Opiskelijat tuottavat monipuolisia tuotteita, ohjelmia, näyttelyitä, konsertteja ja tapahtumia sekä yksin, että yhdessä eri taiteen ja kulttuurin alojen kesken. Kulttuurialan koulutuksiin voit hakeutua ympäri vuoden.

 

Koulutukset

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuvallisen ilmaisun toteuttajaMedia-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani (vaatetus)Musiikkialan perustutkinto, musiikkiteknologi tai muusikkoMusiikkituotannon ammattitutkinto, lauluntekijäMedia-alan ammattitutkinto, valokuvauksen osaamisala, valokuvaajaAmmatillinen lisä- ja täydennyskoulutusLupa- ja pätevyyskoulutukset

 

Tutustu tarjontaamme ja hae koulutuksiin koulutuskalenterissa.

 

Oppisopimuskoulutus

Lähes kaikki koulutukset järjestetään myös oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimus edellyttää työpaikkaa. Lisätietoja saat oppisopimustoimistosta.

 

Toimipisteet

Pop & Jazz Konservatorio LappiaPäärakennusMediatalo

 

Asiakaspalvelut

AV-alan työtTekstiilialan työt

Ota yhteyttä

Tornio, toimipistevastaava, koulutuspäällikkö Mikko Kari, puh. 040 547 6494,​ mikko.kari(at)lappia.fi