Hyvinvointiala

Hyvinvointiala

Hyvinvointi lähtee läheltä

Hyvinvointialan opintoja on tarjolla Kemissä ja Muoniossa. Jokaisen elämässä on tilanteita, joissa ammatillinen huolenpito hyvinvoinnin turvaamiseksi on välttämätöntä. Lapsi tarvitsee päivähoitoa, nuori tukea koulunkäynnissä ja ohjausta vapaa-aikana. Kaikenikäiset tarvitsevat hoitoa sairastuessaan ja kuntoutumisen tukemista toipuessaan. Vanhuksille on tärkeää saada apua moniin arjen toimintoihin.

Hius- ja kauneudenhoitoalan terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia edistäviä palveluita kaivataan koko ajan enemmän. Tulevaisuudessa hyvinvointialalla tarvitaan monipuolisesti asiakkaita palvelevia yrityksiä, joissa työskentelee reippaita, ulospäin suuntautuneita ja omatoimisia osaajia. Hyvinvointialan koulutuksiin voit hakeutua ympäri vuoden.

 

 

 

Koulutukset

Hiusalan perustutkinto, parturi-kampaaja Kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja Hierojan ammattitutkintoHiusalan ammattitutkintoJalkojenhoidon ammattitutkintoVanhustyön erikoisammattitutkinto Ammatillinen lisä- ja täydennyskoulutusLupa- ja pätevyyskoulutukset

 

Tutustu tarjontaamme ja hae koulutuksiin koulutuskalenterissa.

 

Oppisopimuskoulutus

Lähes kaikki koulutukset järjestetään myös oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimus edellyttää työpaikkaa. Lisätietoja saat oppisopimuspalveluista.

 

Toimipisteet

Kemi, HyvinvointialaMuonio, Tunturi-Lapin osaamiskeskus

 

Asiakaspalvelut

Hierontapysäkki, KemiHiuspysäkki, KemiKauneuspysäkki, Kemi

 

Ota yhteyttä

Kemi: Toimipistevastaava, koulutuspäällikkö Johanna Antinoja, puh. 050 310 9445, johanna.antinoja(at)lappia.fi

Muonio: Toimipaikkapäällikkö Tarja Rantasalo, puh. 050 310 9306, tarja.rantasalo(at)lappia.fi