Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Haemme

Tule työhön, josta tykkäät

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia on vahva maakunnallinen koulutuksen järjestäjä ja aktiivinen kehittäjä. Lappian jäsenkuntia ovat Kemi, Keminmaa, Muonio, Pello, Simo, Tervola, Tornio ja Ylitornio. Kuntayhtymä tarjoaa monenlaisia työtehtäviä eri alojen asiantuntijoille opetus-, ohjaus- ja hanketoiminnassa.

Lappiassa työskentelee tällä hetkellä noin 330 henkilöä ja on noin 3500 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Kiinteitä toimipaikkoja on Kemissä, Torniossa, Tervolan Louella ja Muoniossa. Ammattiopisto Lappia on koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos.

Lappia toteuttaa ja kehittää ammatillista koulutusta ja muuta sitä tukevaa toimintaa alueen kannalta tuloksellisesti, tasapuolisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Lappia ja jokainen lappialainen vaikuttaa vahvasti alueen elinvoiman kehittymiseen.

Visiomme on Lappia - Pohjoista elinvoimaa!

Meillä asiakas on ytimessä aidosti, vastuullisesti ja välittäen. Meillä on vahvaa osaamista ja uudistumme rohkeasti.

Henkilöstön osaamisen kartuttaminen ja työhyvinvoinnin ylläpitäminen ovat toimintamme avainasioita. Työskentelemme moniammatillisesti ja huomioimme työelämästä ja toimintaympäristöstä tulevat kehittämistarpeet. Lappialaisilla on kattava ja laadukas työterveyshuolto ja monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunnan mahdollisuudet. Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden ja laatujärjestelmämme mukaisesti. Lappia on savuton oppilaitos.

Rekrykuva.jpg