Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Haemme joukkoomme uusia osaajia.

Kouluttaja kotityö- ja puhdistuspalvelualalle, TornioKuraattori, Tornio

 

Avoimen työhakemuksen voit lähettää henkilöstösihteeri Maarit Hallikaiselle sähköpostilla maarit.hallikainen(at)lappia.fi.

Käytämme rekrytoinnissa valtakunnallista Kuntarekry.fi -palvelua.

 

Tule työhön, josta tykkäät

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia on vahva maakunnallinen koulutuksenjärjestäjä ja aktiivinen kehittäjä. Lappian jäsenkuntia ovat Kemi, Keminmaa, Muonio, Pello, Simo, Tervola, Tornio ja Ylitornio. Kuntayhtymä tarjoaa monenlaisia työtehtäviä eri alojen asiantuntijoille opetus-, ohjaus- ja hanketoiminnassa.

Lappiassa työskentelee tällä hetkellä noin 300 työntekijää ja opiskelijoita perustutkintokoulutuksessa on noin 2400. Aikuiskoulutuksen opiskelijavirta on vuodessa noin 4000. Kiinteitä toimipaikkoja on Kemissä, Torniossa, Tervolan Louella ja Muoniossa. Ammattiopisto Lappia on koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos.

Lappia on rajattoman Lapin laadukkaan osaamisen tuottaja sekä vetovoimainen kasvun kumppani. Visiomme mukaisesti rakennamme rohkeasti rajatonta tulevaisuutta. Arvojamme ovat ihmisen arvostaminen, oikeudenmukaisuus, uudistusherkkyys, osaaminen ja asiakaslähtöisyys.

Tarjoamme nuorille ja aikuisopiskelijoille ammatillista koulutusta monimuotoisissa ja laadukkaissa oppimisympäristöissä. Toimimme kumppanina osaavan työvoiman ja yrittäjyyden kehittämisessä alueen työ- ja elinkeinoelämälle.

Henkilöstön osaamisen kartuttaminen ja työhyvinvoinnin ylläpitäminen ovat toimintamme avainasioita. Työskentelemme moniammatillisesti ja huomioimme työelämästä ja toimintaympäristöstä tulevat kehittämistarpeet. Lappialaisilla on kattava ja laadukas työterveyshuolto ja monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunnan mahdollisuudet. Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden ja laatujärjestelmämme mukaisesti. Lappia on savuton oppilaitos.

ao rekry-sivu72.jpg