Kisälli

​Ravintola Kisälli ja Kisällin Bistro

Henkilöstö- ja tilausravintola

Päärakennus, Urheilukatu 6, 95400 Tornio

Aamukahvi klo 8.45–10.20 | Lounasaika klo 10.30–12.30 | Päiväkahvi mato klo 13.0014.30,  pe 13.0013.30

Anna palautetta

 

Lounaslista

Viikko 8/2020

Maanantai 17.2.
Keitto : Parsakaalikeitto (L,G)
Salaatti: Jäävuori-tomaatti-kurkkusalaatti, raejuusto, papusalaatti ( L,G)
Lounas: Jauhelihakastike (L,G) ,täysjyväpasta (L)
Kasvislounas: Soijakasviskastike (L,G),täysjyväpasta (L)
Jälkiruoka : Ruusunmarjarahka (L,G)

Tiistai 18.2.
Keitto: Punajuurikeitto (L,G)
Salaatti: Kinkku-kasvispastasalaatti (L),
Värikäs vihersalaatti (L,G)
Lounas: Lohipyörykät/ kalamurekepihvit, tartarkastike ,keitetyt perunat ( L,G )
Kasvislounas: Falafelpyörykät (L,G ), tartarkastike, keitetyt perunat (L,G)
Jälkiruoka : Sitruunahyve, vaniljakastike

Keskiviikko 19.2.
Keitto: Sieni-juustokeitto (L,G )
Salaatti: Raastevati, marinoidut kasvikset ,vihreä salaatti (L,G,M )
Lounas: Kiinalainen porsaspata, täysjyväriisi (L,G)
Kasvislounas: Kiinalainen kasvisvokki, täysjyväriisi (L, G)
Jälkiruoka: Hedelmähyytelö (L,G)

Torstai 20.2.
Keitto: Porkkanasose-fetakeitto (L,G)
Salaatti: Tonnikala-juustosalaatti (L,G)
Lounas: Makkarakeitto (L,G,)
Kasvisruoka: Porkkanasose-fetakeitto (L ,G )
Jälkiruoka: Charlotte russe (L )

Perjantai 21.2.
Keitto: Äyriäiskeitto (L,G)
Salaatti: Kurkku-paprika-vihersalaatti, punajuurilohkot (L,G)
Lounas: Broileria Bonne femme, kasvisriisi (L,G)
Kasvislounas: Herne-härkäpapurisotto (L, G)
Jälkiruoka: Päivän jälkiruoka
 

 

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, K = kananmunaton, M = maidoton, * = ravitsemussuositusten mukainen ateria

Muutokset ovat mahdollisia.

 

​​Hinnat​Lappia & Lapin AMK henkilöstö​Lapin AMK opiskelijatLappian
aikuisopiskelijat
Muut
kävijät
​​Keittolounas​4,80 €​1,70 €​4,80 €​9,00 €
​​Lounas ja kasvislounas​6,20 €​2,50 €​6,20 €​9,00 €

 

    

Kisällin Bistro-lounas

Avoinna ti–to klo 10.30–12.30 

Viikko 8/2020


Maanantai 17.2.
Alkuruoka: Tomaatti-vuohenjuustokeittoa
Kalaruoka: Paistettua kirjolohta, beurre blanc kastiketta, yrttipastaa ja kasvispaistosta
Liharuoka: Maksaa Anglaise, punaviinikastiketta, perunapyreetä ja kasvispaistosta
Jälkiruoka: Hedelmäsalaattia ja suklaamoussea

Tiistai 18.2.
Alkuruoka: Graavilohitartaria, sinappikastiketta, pikkelöityä sipulia ja mummonkurkkua
Kalaruoka: Sitruunavoissa paahdettua siikaa, rapukastiketta, hernerisottoa ja höyrytettyjä kasviksia
Liharuoka: Grillipihvi, maustevoita, kermaperunoita ja höyrytettyjä kasviksia
Jälkiruoka: Mansikkapannacotta

Keskiviikko 19.2.
Alkuruoka: Maa-artisokkasosekeittoa
Kalaruoka: Savustettua rautua, sienikastiketta, tilliperunaa ja ratatouillea
Kasvisruoka: Kukkakaalikorma ja riisiä
Jälkiruoka: Jälkiruokabuffe

Torstai 20.2.
Alkuruoka: Ramenkeittoa
Kalaruoka: Ahvenrulla, valkoviini-ruohosipulikastiketta, yrttipaahdettua perunaa ja punajuuripyreetä
Liharuoka: Opiskelijoiden suunnittelema broileriruoka
Jälkiruoka: Asian coconut ball, opiskelijoiden suunnittelema jälkiruoka. Tervetuloa herkuttelemaan!

 

   

​​Hinnat​​Lappia & Lapin AMK henkilöstö​Muut kävijät
​​Lounas​​6,90 €​​9,50 €

 

kisalli.jpg

 

Ota yhteyttä

Ravintolapäällikkö Hannele Karlsson, puh. 040 532 4979, hannele.karlsson(at)lappia.fi