Eläinhoitolat

Eläinhoitolat

Loue

Voit varata koirallesi, kissallesi tai hevosellesi hoitopaikan Louen toimipisteestä. Hoitolat sijaitsevat Tervolassa osoitteessa Kätkävaarantie 69, 95340 Loue.

Hurttahotellin tiloissa toimii itsenäinen yrittäjä, puhelinnumero on 045 220 0270.

 

 

Hurttahotelli ja kissahoitola

Hurttahotellissa on koirille modernit tilat ja yksilöllisen hoito, johon sisältyvät aina ruokinta ja ulkoilu. Hoitovuorokauden hintaan kuuluu koiralle Hurttahotellin käytössä oleva kuivamuona.

Kissahoitolan tilat on suunniteltu kissojen lajinomaisiin tarpeisiin, ja esimerkiksi tarttuvien tautien leviäminen on estetty rakennesuunnittelulla ja majoitustilat on ilmastoitu erikseen kissakohtaisesti. Hoitovuorokauden hintaan kuuluu kissalle kissahoitolassa käytössä oleva kuiva- ja märkäruoka.

Mikäli lemmikkisi noudattaa jotain ruokavaliota, on ruoka-aineallerginen tai herkkävatsainen, suosittelemme ottamaan lemmikille omat ruuat mukaan. Voit ostaa lemmikillesi lisäpalveluna kynsienleikkauksen ja turkinhoidon tai lemmikkien viihtyvyyteen liittyviä tarvikkeita mm. leluja, puruluita kivaa pureskeltavaa.

Huomioithan, että lemmikkisi rokotukset tulee olla voimassa hoitolaan tultaessa. Voit tarkistaa vaadittavat rokotukset Eviran sivuilta.

Hurttahotellissa ja kissahoitolassa toimii myös Tervolan kunnan löytöeläinpäivystys.

 

Hinnat/hoito vrk

1 hoidokki/häkki/koirat 20 € ja kissat 15 € 2 hoidokkia/häkki/koirat 35 € ja kissat  28 € 2 koiraa/erilliset häkit/38 € Hoitolan ruoka 2 €/vrk/hoidokki


Yli kuukauden pituisista hoitojaksoista sovitaan erikseen.

 

Vastaanotto- ja luovutusajat

Eläimet vastaanotetaan ja luovutetaan pääsääntöisesti päivittäin kolmena eri ajankohtana.

klo 8 - 10klo 12 - 14klo 17 - 20

 

Varausta tehtäessä sovitaan eläimen tuonti- ja hakuaika. Ilmoitathan hoitolaan, jos aikataulut muuttuvat.

Ota yhteyttä puhelimitse 045 220 0270.

 

Hevostalli

Hevostalli on 18-paikkainen. Tallissa on asiakashevosten lisäksi oppilaitoksen ja opiskelijoiden omia hevosia.

Ota yhteyttä puhelimitse 040 510 1659.