Digijump-hanke nostaa osaamisen uudelle tasolle

​Loikka tuntemattomaan voi olla pelottava tai riemukas kokemus. Kaikki riippuu siitä, millaisessa seurassa ja millaisin odotuksin matkaan lähdetään.

Sama pätee myös digitaaliseen kehittämiseen: se voidaan kokea innostavana tai ahdistavana sen mukaan, millaiset ovat valmiudet muutoksen tekemiseen.

Digiloikkaa helpottaa omien tarpeiden realistinen hahmottaminen, riittävä tieto, vertaistuki ja ammattilaisten tarjoama käytännön apu. Kaikkea tätä tarjoaa kesäkuussa käynnistynyt, koko Lapin kattava Digijump-hanke (ESR). Lapin ammattikorkeakoulun luotsaamassa hankkeessa toimivat osatoteuttajina Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia ja Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Redu.

Koronakriisi nosti sadoissa yrityksissä esille uusia digitaalisia tarpeita. Digijumpin avulla lappilainen pk- tai mikroyrittäjä pääsee kehittämään itselleen tärkeitä digitaalisuuden osa-alueita osaavassa ohjauksessa. Osallistujien tarpeet ja vahvuudet kartoitetaan prosessin alussa, mikä takaa yksilöllisesti räätälöidyn tuen osaamisen nostamiselle. Yrittäjät saavat hankkeen kautta myös vertaistukiverkoston, joka sujuvoittaa digitaalista kehittämistä hankkeen jälkeenkin.

Yrittäjien digikontaktina ja alkukartoitusten tekijänä Ammattiopisto Lappiassa toimii hankkeen projektisuunnittelija Annemari Kallio, annemari.kallio(at)lappia.fi, puh. +358 40 487 1574

Vuoden 2020 loppuun saakka käynnissä olevaan hankkeeseen voi yhä ilmoittautua alla olevalla ilmoittautumislomakkeella: 

https://link.webropolsurveys.com/S/27743A0EC1570454

 

Digijump - digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä –hankkeen rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan ely-keskus Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuilla.

Lisätietoja: