Tiedote Lappian yhteistyökumppaneille

​Hyvä yhteistyökumppanimme


Ammattiopisto Lappia sekä Lappia-Koulutus Oy ovat siirtyneet etäopetukseen 16.3.2020. Etäopetukseen siirtyminen on ennaltaehkäisevää toimintaa, jolla varmistetaan opiskelijoiden ja henkilökunnan terveyttä ja turvallisuutta koronapandemia -tilanteessa. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, että Lappian henkilöstössä tai opiskelijoissa olisi koronavirustartunnan saaneita.

Työelämässä oppimassa olevat opiskelijat menevät työpaikoille, mikäli se sopii työnantajille. Työpaikalla toimitaan kaikissa tilanteissa työpaikan ohjeiden mukaisesti. Lappian työelämässä oppimisen ohjaajat eivät toistaiseksi käy työpaikoilla, vaan suorittavat ohjaustyötä etävälineiden avulla. Näin ehkäisemme näiltäkin osin mahdollisuuden, että työpaikalta toiselle siirtyvä ohjaaja siirtäisi mahdollisia tartuntatauteja työpaikkojen välillä.

Tavoitteemme on, että opiskelijoiden oppiminen etenee ja opiskelijoiden näyttöjen suorittaminen varmistetaan. Erityistä huomiota haluamme kiinnittää valmistumassa olevien opiskelijoiden edistymiseen. Mikäli tilanne pitkittyy tai vaikeutuu, suunnittelemme myös uudenlaisia tapoja näyttöjen toteutukseen. Tässäkin tilanteessa luotamme hyvään yhteistyöhön kanssanne. Palaamme niihin erikseen tarvittaessa.

Mikäli työpaikallasi on jotain tavallisesta poikkeavaa ohjeistusta tai toimintatapaa työelämässä oppimisen tai sen ohjaamisen suhteen, olethan niistä yhteydessä tuttuun yhteyshenkilöösi oppilaitoksessa, jotta voimme yhteistyössä suunnitella toimintaa ja varmistaa ohjauksen sujuvuuden.

Tiedotamme Lappian toimintatavoista koronapandemian suhteen ajantasaisesti verkkosivuillamme sekä facebook -profiilissamme. Haluamme toteuttaa laadukasta työelämässä oppimista yhteistyössä kanssanne myös kevään 2020 aikana!

 Lisätietojen antajat:

  • yksittäisten opiskelijoiden asioissa tuttu yhteyshenkilösi Lappiassa
  • muissa koulutussopimusasioissa koulutuspäällikkö Kai Heikkinen 0504617181
  • muissa oppisopimusasioissa asiakkuuspäällikkö Mirja Anttila 0405748351
  • Lappia-Koulutus Oy:n asioissa toimitusjohtaja Katja Jaako-Körkkö 0406482942
  • kaikissa muissa asioissa innovaatiojohtaja Tuomo Palokangas 0503598406


Koulutusterveisin,
Ammattiopisto Lappia
Lappia-Koulutus Oy

Lisätietoja: