Lappialaisia palkittiin ansiomerkein

Lappia liikkeellä -kehittämispäivät, 23. - 24.10.2019

​AMKE-ansiomerkkien saajat juhlatilaisuudessa (vasemmalta) Maj-Lis Teppola, Eija Räikkä, Taina Koskela, Mervi Finström-Isto, Elina Haapaniemi, Esa Rastas sekä Sami Karvonen.

​Lappialaisia palkittiin Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n hallituksen myöntämin kultaisin ja hopeisin ansiomerkein. Kultaiset ansiomerkit myönnetään tunnustuksena pitkäaikaisesta, vähintään 20 vuotta ja hopeiset vähintään 10 vuotta kestäneestä, ansiokkaasta toiminnasta ammatillisen koulutuksen hyväksi.

Ammatillisen koulutuksen kultaisin ansiomerkein palkittiin koulutuspäällikkö Mervi Finström-Isto, IT-suunnittelija Elina Haapaniemi, sähkö- ja automaatioalan opettaja Veli Matti Heikkilä, media- ja kuvataidealan lehtori Eeva Koivumaa, ravintola- ja catering alan lehtori Taina Koskela, kalatalousalan opettaja Esa Rastas ja vastaava kokki Eija Räikkä .

Hopeisin ansiomerkein palkittiin tieto- ja tietoliikennetekniikan lehtori Sami Karvonen ja ravintolapaja-/ammattiohjaaja Maj-Lis Teppola.

Tilaisuudessa luovutettiin myös aiemmin SAKU ry:n 70-vuotisjuhlassa Tampereella 30.8.2019 myönnetty SAKU ry:n kultainen ansiomerkki matkailualan lehtori Sirpa Leinoselle.  

Kuntayhtymän johtaja/rehtori Virpi Lilja kiitti ja onnitteli palkittuja. Hän korosti jokaisen palkitun merkitystä omassa roolissaan Lappian hyväksi tehdystä työstä.

Kultaiset ansiomerkit

Mervi Finström-Isto - Pedagogiikan vahvaa osaamista ja kehittämistä. Mervi on hypännyt uuteen koulutuspäällikön rooliin ansiokkaasti ja rokeasti.

Elina Haapaniemi - Tehokasta ja innovatiivista työtä Lappian digikehityksessä, jossa Elinan myönteisellä ratkaisukeskeisyydellä on vahva rooli. Hän on monessa mukana ja aina ystävällinen asiakaspalvelija.

Veli Matti Heikkilä - Pitkän linjan osaava kehittäjä ja opettaja. On rohkeasti hypännyt uuden alan opetukseen. Veli Matti on arvostettu opettaja ja toimija Lappian Tunturi-Lapin osaamiskeskuksessa Muoniossa. 

Eeva Koivumaa - Taiteellinen ja myös tekninen osaaja omalla alallaan. Eeva ohjaa opiskelijoitaan lempeän ystävällisesti ja rohkaisee heitä omissa valinnoissaan ja vahvuuksissaan.  

Taina Koskela - Taitava kokkiopiskelijoiden pitkäaikainen ohjaaja ja opettaja. Tainalla on vahva substanssiosaaminen, jota hän ylläpitää. Tämä tulee esille myös hänen tekemissä kehittämisehdotuksissa.  

Esa Rastas- Kalatalousalan vahvaa asiantuntijuutta, jota alan toimijat ja yrittäjät arvostavat. Hän on aikuisopiskelijoiden innoittaja ja tuotekehittäjä, josta muistamme esimerkiksi kalaburgerit.

Eija Räikkä - Toiminut pitkään Louen toimipaikan Vilja-ravintolassa ystävällisenä asiakaspalvelijana. Hän huolehtii Louen henkilöstöstä ja opiskelijoista hyvällä ruoalla.

Hopeiset ansiomerkit

Sami Karvonen - Tieto- ja tietoliikennetekniikan opettaja, jolle on tärkeää opiskelijoiden menestyminen. Sami on väsymätön henkilöstön edustaja ja työyhteisön kehittäjä, joka on myös rohkea sekä rakentava keskustelija. Uskaltaa laittaa itsensä likoon.

Maj-Lis Teppola - Työssään aina ystävällinen ja ohjaava opiskelijoiden kanssa. Ystävällisyys näkyy myös asiakkaille ja tuottaa hyvää mieltä kaikille.

SAKU ry:n (Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto)  kultainen ansiomerkki

Sirpa Leinonen - Pitkäaikainen SAKU ry:n hallituksen jäsen, joka on ollut mukana erityisesti henkilöstöliikunnan kehittämisessä.

Ansiomerkit luovutti kuntayhtymän johtaja/rehtori Virpi Lilja.


Sirpa Leinoselle luovutettiin SAKU ry:n  kultainen ansiomerkki.

Leinonen_Sirpa_saku ansiomerkki_intra_netti.jpg 

 

Lisätietoja:
Lilja Virpi