Valmistutko syksyllä 2019 ammattiin? Haku kevään Ready for Life työharjoitteluihin on auki!

Haku tammikuussa alkaviin Ready for Life -harjoitteluihin on nyt auki 13.10. saakka!

​Oletko juuri valmistunut tai valmistumassa loppuvuodesta 2019 ammattiin? Haluaisitko päästä kartuttamaan valmistumisen jälkeistä työkokemusta ja kehittämään ammatillisia taitojasi ulkomaille?

Ammattiin vastavalmistuneille suunnatun Ready for Life -ohjelman haku on auki!

 

Mikä Ready for Life?


Ready for Life on Allianssin nuorisovaihdon Erasmus+-tuettu ohjelma, jossa toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta vastavalmistuneiden on mahdollista lähteä oman alan työssäoppimisjaksolle ulkomaille. Ready for Life -harjoittelujaksot kestävät 1-4 kuukautta ja jokaiselle hakijalle tarjotaan ohjelmassa koulutusta vastaava työssäoppimispaikka.

 

Missä?


Espanjassa, Kreikassa, Ranskassa, Italiassa, Saksassa, Portugalissa tai Irlannissa.


Mitä maksaa?


Ohjelma on Erasmus+-tuettu. Erasmus+-tuki kattaa lähtijävalmennuksen ja ohjemateriaaleja, sijoituksen oman alan työharjoittelupaikkaan, tukipalvelut kohdemaassa, majoituksen, matka-apurahan sekä useimmissa maissa kielikurssin. Vain päivittäiset elinkustannukset jäävät siis osallistujien maksettaviksi.

 

Kenelle?


Ohjelmaan voi hakea vuoden sisällä valmistumisesta. Hakijan tulee olla valmistunut ennen jakson alkua ammatillisesta tutkintoon johtaneesta koulutuksesta, joko perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnolla. Opiskelu on voinut tapahtua joko oppilaitoksessa, näyttötutkintona tai oppisopimuksella.

 

Milloin?


Seuraavat jaksot alkavat tammikuussa 2020 ja haku näille jaksoille on nyt auki.

 

Miksi?


Saat kansainvälistä työkokemusta, pääset elämään arkea uudessa kulttuurissa ja kehittämään omia henkilökohtaisia taitojasi.
Ulkomailla vietetystä ajasta tarttuu ikimuistoisia kokemuksia ja inspiraatiota mukaan taskut pullolleen!

 

Lisätietoja: https://www.nuorisovaihto.fi/ohjelmat/ready-life

Lisätietoja:
Tyystälä Marja-Liisa