Mirva Petäjämaa uuteen tehtävään Lappia-Koulutus Oy:n koulutuskoordinaattoriksi

​Mirva Petäjämaa siirtyi Lappia-Koulutus Oy:öön koulutuskoordinaattoriksi 1.1.2019.

​Aiemmin Lappian hankepalveluissa mm. Työpajat ja kansanopistot osaksi ammatillista oppimisympäristöä –kehittämishankkeessa toiminut Mirva Petäjämaa on siirtynyt Lappia-Koulutus Oy:öön koulutuskoordinaattoriksi 1.1.2019.

- Lappia-Koulutus Oy on vahvassa kasvussa. Koulutuskoordinaattorin tehtävänä on osaltaan edistää yhtiön koulutusmyynnin, -markkinoinnin sekä -tarjonnan kasvua, sanoo toimitusjohtaja Katja-Jaako Körkkö.

Mirvan keskeisinä tehtävinä ovat myös uusien koulutusten tuotteistaminen, koulutustarjousten laatiminen, palvelukonseptien laadun sekä ura- ja rekrytointipalveluiden kehittäminen. Hän toimii myös valmentaja/ohjaajana Lapin TE-palvelujen ja ELY-keskuksen Nuorten palveluissa, joissa nuorille tarjotaan tietoa, tukea ja ohjausta työ- tai koulutuspaikan hankintaan tai yrittäjyyden aloittamisessa.

- Tässä uudessa tehtävässä teen tiiviistä yhteistyötä Lappian eri alojen, työelämän ja yhteistyöverkoston kanssa. Olen mukana Lappian Asiakkuus- ja T&K -tiimissä, Liiketoimintatiimissä sekä Uratiimissä, kertoo Mirva Petäjämaa.

Mirvan työpiste on Torniossa Lappian Mediatalon 1. kerroksessa Hankepalveluiden siivessä.

Lisätietoja:
Petäjämaa Mirva