Haemme kauneudenhoidon tuntiopettajaa Kemiin

Tule meille töihin!

​Haemme Ammattiopisto Lappiaan kauneudenhoidon päätoimista tuntiopettajaa Kemiin ajalle 4.2.2019 - 7.6.2019 ja mahdollisesti jatkuen 1.8.2019 - 23.11.2019.

Tehtäviin kuuluu kauneudenhoidon ammattiaineiden opetus hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnossa, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus sekä muut kauneudenhoidon opetukseen ja kehittämiseen liittyvät tehtävät. Opetusta voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Edellytämme hakijalta kauneudenhoitoalan korkeakoulututkintoa, pedagogisia opintoja ja työkokemusta kauneudenhoitoalalta sekä kokemusta opettajana toimimisesta. Eduksi katsomme hyvät työelämäverkostot, digitaalisen markkinoinnin osaamisen, verkko-opetuskokemuksen sekä laajan kosmetologin käytännön työn osaamisen. Tehtävän täytössä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusehdot on määritelty opetustoimen henkilöstöä koskevassa asetuksessa 986/98 siirtymäsäännöksineen. Työsuhteen ehdot määräytyvät opetusalan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä työhöntulotarkastustodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen asiakirja soveltuvuudesta alaikäisten kanssa työskentelyyn.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Työ-, tutkinto- ja muut todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakijan suostumuksella tiedoksianto valinnasta annetaan sähköisenä hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13).

 

Hae tehtävää

 

 

Lisätietoja:
Finström-Isto Mervi