Lappian henkilöstöä palkittiin AMKE ry:n ansiomerkein

Tornio 16.11.2018

Juhlatilaisuudessa yhtymähallituksen puheenjohtaja Olli Rainio (taustalla) ja palkitut (vasemmalta) Johanna Mäkiniemi, Annika Rytkönen, Olavi Stoor, Tellervo Rouvinen ja Minna Wolff.

​Lappialaisia palkittiin Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n hallituksen myöntämin kultaisin ja hopeisin ansiomerkein. Kultaiset ansiomerkit myönnetään tunnustuksena pitkäaikaisesta, vähintään 20 vuotta ja hopeiset vähintään 10 vuotta kestäneestä, ansiokkaasta toiminnasta ammatillisen koulutuksen hyväksi.

Ammatillisen koulutuksen kultaisin ansiomerkein palkittiin ravintola- ja catering -alan opettaja Johanna Mäkiniemi, media- ja kuvataidealan opettaja Annika Rytkönen ja yhtymähallituksen jäsen/yhteistyötoimikunnan jäsen/henkilöstötoimikunnan puheenjohtaja Olavi Stoor. Hopeisin ansiomerkein palkittiin sähkö- ja automaatioalan lehtori Pertti Kvist, ravintolapäällikkö Hannele Karlsson, prosessiteollisuusalan opettaja Tellervo Rouvinen ja asuntolaohjaaja Minna Wolff.

Ansiomerkit luovuttivat koulutuskuntayhtymä Lappian yhtymähallituksen puheenjohtaja Olli Rainio ja kuntayhtymän johtaja/rehtori Virpi Lilja.

Lisätietoja: