Lyhytkoulutukset

Lyhytkoulutukset

Tutkintojen lisäksi voit suorittaa Lappiassa eri alojen lyhytkoulutuksia, lupa-, pätevyys- ja korttikoulutuksia. Passit, kortit ja sertifikaatit ovat työelämän osaamistestejä. Useat korteista ovat lakisääteisiä, ja ne antavat sinulle luvan toimia ammatissa.

Koulutuksen päätteeksi on tavallisesti testi, jonka jälkeen saat henkilökohtaisen kortin, passin tai sertifikaatin. Lyhytkoulutuksia alkaa eri toimipisteissämme säännöllisin väliajoin. Lisäksi järjestämme niitä aina tarpeiden mukaan.  

 

Alkoholilainsäädäntö/anniskelupassiAsbestipurkutyöEnsiapu 1Ensiapu 1 -päivityskoulutusEnsiapu 2HenkilönostinkorttiHygieniaosaaja/hygieniapassiHätäensiapuJärjestyksen valvojan perus- ja kertauskoulutusKattotulityökorttiMatkailualan turvallisuuspassiMärkätilojen vesieristys ja henkilösertifikaattiPalveluja kotiin -passiPanostajan kertauskurssiSFS6002 sähkötyöturvallisuusSFS-EN 9606-1 mukaiset hitsauksen pätevyyskokeetSosiaali- ja terveysalan turvakorttiTieturva 1TrukkikorttiTulityökorttiTyöturvallisuuskorttiTyöturvallisuuskortti kaivosalalleVartijan peruskurssiVartijan työn perusteetVartijan voimankäytön kertauskoulutusVesihygieniapassi

 

Tutustu tarjontaamme koulutuskalenterissa!

 

Ota yhteyttä

puh. 040 713 9305
aikuiskoulutus(at)lappia.fi

Ammattiopisto Lappia
Urheilukatu 6
95400 Tornio
Päärakennus

Kaikki toimipisteet