Tietoa työnantajalle

Tietoa työnantajalle

Miksi oppisopimus?

Oppisopimus sopii uuden työvoiman rekrytoimiseen tai nykyisen henkilöstön osaamisen päivittämiseen. Voit myös kehittää osaamistasi yrittäjänä tai hyödyntää koulutusmuotoa vaikka sukupolvenvaihdoksessa.

Opinnot henkilökohtaistetaan palvelemaan työnantajayrityksen tarpeita ja oppisopimuksen suunnitteluvaiheessa huomioidaan myös toimialan tarpeet. Tutkintovalikoima on monipuolinen ja laaja. Toteutamme myös työpaikoille räätälöityjä koulutuksia.

Työelämälähtöinen ja joustava oppisopimus perustuu määräaikaiseen työsopimukseen. Opinnot voi aloittaa milloin vain.

80 % oppimisesta tapahtuu työpaikalla työssä oppien ja 20 % oppilaitoksessa tietopuolisessa koulutuksessa. Työnantajana maksat opiskelijalle työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Työnantajana saat

pääsääntöisesti maksutonta koulutustakoulutettua oikean henkilön yrityksen tarpeeseenammattitaitoista työvoimaahenkilöstön jatkuvan kehittämismahdollisuudenkehittämiskumppanuuden oppisopimusasiantuntijoiden kanssa sekä kokonaisvaltaista ja pitkäjänteistä palveluakoulutusasioiden maksutonta neuvontaa ja ohjaustaperehdytyksen oppisopimusopiskelijan ohjaamiseen työpaikallakoulutuskorvausta oppisopimusopiskelijan työpaikalla tapahtuvasta ohjaamisesta mahdollisesti palkkatukea TE-toimistosta

 

Valitse oppisopimus, koska sopivin on paras!

 

Ota yhteyttä

Ammattiopisto Lappia
Oppisopimustoimisto
Urheilukatu 6
95400 Tornio
Puh. 040 132 8198
oppisopimus(at)lappia.fi