Urheiluakatemia

Urheiluakatemia​

Haluatko menestyä sekä opinnoissa että urheilussa?

Ammattiopisto Lappian Urheiluakatemiassa voit yhdistää opinnot ja urheilun laadukkaalla tavalla. Urheiluakatemiatoiminta antaa sinulle hyvät mahdollisuudet saada yleistä urheiluvalmennusta sekä oman lajin valmennusta ja harjoittelua oman alueen nuorten kanssa. Urheiluakatemia tarjoaa hyvät olosuhteet valmennukseen, hyvät harjoittelupaikat sekä inspiroivan oppimis- ja harjoitteluympäristön.


Ajankohtaista

Pohjolan Sanomat 31.8.2016: FC Kemin U19-futsaljoukkueen lentokeli jatkui KroatiassaLounais-Lappi 24.8.2016: Urheiluakatemia tuo jalkapallotreenit lukujärjestykseen


Opiskelu

Kemissä ja Torniossa voit pelata jalkapalloa, jääkiekkoa tai harjoittaa yksilölajeja. Kemissä voit pelata myös salibandyä. Muoniossa sinulla on mahdollisuus osallistua hiihtovalmennukseen Ski Collegen puitteissa. Yksilölajien osalta osallistuminen arvioidaan tapauskohtaisesti, ja harjoitukset pyritään järjestämään mahdollisimman joustavasti.

Urheiluakatemia on tarkoitettu lajissaan edistyneille ja seuratoiminnassa mukana oleville nuorille. Urheiluakatemiatoimintaan osallistuminen edellyttää sitoutumista ja valmiutta harjoitella määrätietoisesti ja säännöllisesti, opintoja unohtamatta. Urheiluakatemiassa harjoittelu on toisen asteen opetussuunnitelman mukaista toimintaa, ja siihen osallistuminen luetaan hyväksi opintojen kokonaismäärään: kolmen opiskeluvuoden aikana voi suorittaa jopa 9 opintoviikkoa, jotka luetaan hyväksi vapaasti valittaviin opintoihin.


Hakeminen

Voit hakea mukaan urheiluakatemiatoimintaan, jos opiskelet Ammattiopisto Lappiassa tai Lappia Urheiluakatemian yhteistyöoppilaitoksissa.

Hakulomake ja urheilijasitoumusOpinto- ja valmennussuunnitelma


Ota yhteyttä

Lappia Urheiluakatemia

Tornio: Tuntiopettaja Markus Hiukka, puh. 050 461 1330

Kemi: Tuntiopettaja Pekka Tiitinen, puh. 050 310 9360 Muonio: Vapaa-ajan ohjaaja Onni Huttunen, puh. 040 548 1355Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)lappia.fi.