Tarjoilija

Tarjoilija

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Asiakaspalvelun osaamisala

Kemi ja Tornio

 

 

 

Tarjoilijana palvelet koti- ja ulkomaalaisia asiakkaita eri liikeideoilla toimivissa yrityksissä sekä kotimaassa että ulkomailla. Tarjoilijan työssä asiakkaan viihtyvyys on sinulle tärkeää. Huolehdit asiakastilojen siisteydestä, esittelet, myyt ja tarjoilet asiakkaille yrityksen tuotteita ja palveluja.

Vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot sekä kielitaito ovat tärkeitä ja näitä voit kehittää opintojesi aikana. Valinnaisilla opinnoilla hankit itseä kiinnostavia lisätietoja ja taitoja. Koulutus sisältää monipuolista työssäoppimista oppilaitoksen omissa ravintoloissa ja kahviloissa sekä alan yrityksissä. Työssäoppimisjakson voit suorittaa myös ulkomailla.

Opiskelet nykyaikaisissa kahvila- ja ravintolaoppimisympäristöissä, joista löytyvät tarvittavat koneet ja laitteet. Käytämme monipuolisia opetusmenetelmiä opiskelijoiden yksilölliset tarpeet huomioiden.

 

Työpaikkoja

Ravintola HotelliHenkilöstö- ja opiskelijaravintolaLaivaKahvilaPikaruokapaikkaJuhlapalveluyritys

 

Tutkinto

Laajuus 180 osaamispistettäKesto 2 - 3 vuottaOpetussuunnitelma

 

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen ympäri vuoden suoraan oppilaitokseen.

Hakulomake word | pdf

 

Oppisopimus

Jos haluat suorittaa tutkinnon oppisopimuskoulutuksena ota yhteyttä oppisopimustoimistoon.

 

Ota yhteyttä

Kemi

Tuntiopettaja Hannu Laurila, puh. 0400 342 105, hannu.laurila(at)lappia.fi

Tornio

Tiimivastaava Sirpa Leinonen, puh. 040 747 0750, sirpa.leinonen(at)lappia.fi