Kevään haku

Kevään haku

Perustutkintoihin 21.2.–14.3.2017

Tervetuloa Lappiaan! Olet matkalla ammattilaiseksi. Opintosi meillä kestävät 2–3 vuotta riippuen aikaisemmasta
koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja harrastuksistasi. Rakennamme yhdessä sinulle sopivan opintopolun.

Jos haluat sekä ammatillisen tutkinnon että ylioppilastutkinnon, valitse kaksoistutkinto. Se onnistuu meillä kaikilla aloilla.

Jos tulet kauempaa, meillä on kalustettuja opiskelija-asuntoloita Torniossa, Tervolassa ja Muoniossa. Asuminen on nuorille ilmaista. 

Jos haluat jatkaa opintojasi ammattikorkeakoulussa, voit valita kursseja Lapin AMK:sta ja pääset opintojesi päätyttyä opiskelemaan AMKiin ilman pääsykoetta. Väyläopintojen ansiosta suoritat myös AMK-opintosi nopeammin.

Lisätietoja opiskelusta, opiskelijapalveluista, opinto-ohjauksesta ja muista opiskelija-asioista löydät opiskelijalle-sivuilta.

 

 

 

Haussa olevat koulutukset

Kemi | Loue, Tervola | Muonio | Tornio

 

Kemi

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentajaHiusalan perustutkinto, parturi-kampaajaHotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki ja tarjoilijaKalatalouden perustutkinto, kalanjalostaja, kalastuksenohjaaja, kalastaja ja kalanviljelijäKauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologiKone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja, levyseppähitsaaja ja asentajaLaboratorioalan perustutkinto, laboranttiMatkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen tuottaja ja matkailuvirkailijaSosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitajaProsessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitajaPuualan perustutkinto, teollisuuspuurakentaja ja puuseppäSähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, automaatioasentaja ja sähköasentajaTalotekniikan perustutkinto, putkiasentajaTieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja
 

 

Loue, Tervola

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä ja eläintenhoitajaPuutarhatalouden perustutkinto, puutarhuri

 

Muonio

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja ja pienkonekorjaajaHotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokkiMatkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen tuottajaSosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitajaSähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, sähköasentajaTalotekniikan perustutkinto, putkiasentaja

 

Tornio

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori ja elintarvikkeiden valmistajaHotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokkitarjoilija ja vastaanottovirkailijaKaivosalan perustutkinto, kaivosmies ja rikastajaKone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja, levyseppähitsaaja ja asentajaKuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuva-artesaaniKäsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani (vaatetus)Media-alan perustutkinto, mediapalvelujen toteuttajaMusiikkialan perustutkinto, muusikko ja musiikkiteknologiPintakäsittelyalan perustutkinto, maalariRakennusalan perustutkinto, talonrakentajaLiiketalouden perustutkinto, merkonomiSähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, automaatioasentaja ja sähköasentajaTeknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistenttiTieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomiTurvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja

 

Yhteishaku

21.2. - 14.3.2017

Jos olet suorittanut peruskoulun tai lukion, hae yhteishaussa.

Opintopolku.fi

 

Jatkuva haku

Jos sinulla on jo jokin aikaisempi tutkinto, hae perustutkintoihin jatkuvan haun lomakkeella.

Hakulomake word | pdf

 

Pääsykokeet

Järjestämme pääsy- ja soveltuvuuskokeet kuvallisen ilmaisun, musiikkialan, pintakäsittelyalan ja turvallisuusalan perustutkintoihin. Katso tarkemmat ajat, paikat ja pisteytykset.

 

Oppisopimus

Jos haluat suorittaa tutkinnon oppisopimuskoulutuksena ota yhteyttä oppisopimustoimistoon.

 

VALMA

VALMA on ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavaa koulutusta. Koulutusta järjestetään Kemissä, Torniossa ja Pellossa.

 

Ota yhteyttä

Ammattiopisto Lappia
Hakutoimisto
Urheilukatu 6
95400 Tornio
Puh. 050 310 9260
ammattiopisto(at)lappia.fi
 

Jätä viesti

 

Tykkää ja seuraa

#aolappia @aolappia 

fb.jpg    insta.jpg   twitter.jpg   youtube.jpg