Jatkuva haku

Jatkuva haku

Voit hakea koulutuksiimme ympäri vuoden. Koulutukset toteutetaan päiväopintoina oppilaitoksessa tai näyttötutkintoina työelämässä. Hakiessasi voit olla joko työelämässä tai työtön. Jos olet yli 25-vuotias ja työttömänä, tiedustele TE-toimistosta mahdollisuutta opiskella omaehtoisesti työttömyysetuudella.

Opintosi kestävät 2–3 vuotta riippuen aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja harrastuksistasi. Rakennamme yhdessä sinulle sopivan opintopolun.

 

 

 

Koulutukset paikkakunnittain

Kemi | Loue, Tervola | Muonio | Tornio

 

Kemi

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentajaHiusalan perustutkinto, parturi-kampaajaHotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki ja tarjoilijaKalatalouden perustutkinto, kalanjalostaja, kalastuksenohjaaja, kalastaja ja kalanviljelijäKauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologiKone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja, levyseppähitsaaja ja asentajaLaboratorioalan perustutkinto, laboranttiMatkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen tuottaja ja matkailuvirkailijaSosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitajaProsessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitajaPuualan perustutkinto, teollisuuspuurakentaja ja puuseppäSähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, automaatioasentaja ja sähköasentajaTalotekniikan perustutkinto, putkiasentajaTieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja
 

 

Loue, Tervola

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä ja eläintenhoitajaPuutarhatalouden perustutkinto, puutarhuri

 

Muonio

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja ja pienkonekorjaajaHotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokkiMatkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen tuottajaSosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitajaSähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, sähköasentajaTalotekniikan perustutkinto, putkiasentaja

 

Tornio

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori ja elintarvikkeiden valmistajaHotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokkitarjoilija ja vastaanottovirkailijaKaivosalan perustutkinto, kaivosmies ja rikastajaKone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja, levyseppähitsaaja ja asentajaKuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuva-artesaaniKäsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani (vaatetus)Media-alan perustutkinto, mediapalvelujen toteuttajaMusiikkialan perustutkinto, muusikko ja musiikkiteknologiPintakäsittelyalan perustutkinto, maalariRakennusalan perustutkinto, talonrakentajaLiiketalouden perustutkinto, merkonomiSähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, automaatioasentaja ja sähköasentajaTeknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistenttiTieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomiTurvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja

 

Hakeminen

Voit hakea koulutuksiimme ympäri vuoden. Hae suoraan oppilaitokseen.

Hakulomake word | pdf

 

Pääsykokeet

Järjestämme pääsy- ja soveltuvuuskokeet kuvallisen ilmaisun, musiikkialan, pintakäsittelyalan ja turvallisuusalan perustutkintoihin. Katso tarkemmat ajat, paikat ja pisteytykset.

 

VALMA

VALMA on ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavaa koulutusta. Koulutusta järjestetään Kemissä, Torniossa ja Pellossa.

 

Oppisopimus

Oppisopimuksella voit suorittaa yli 50 ammatillista perustutkintoa ja noin 300 ammatti- ja erikoisammattitutkintoa. Hakuohjeet ja lisätietoja saat oppisopimustoimistosta.

 

Aikuiskoulutuskalenteri

Muihin aikuiskoulutuksiin, ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin sekä lyhytkoulutuksiin voit hakea aikuiskoulutuskalenterin kautta.

 

Usein kysytyt kysymykset

 

 
   
 

 

 
   
 

 

 
   
 

 

 
   
 

 

 
   
 

 

 

 

Ota yhteyttä

Ammattiopisto Lappia
Hakutoimisto
Urheilukatu 6
95400 Tornio
Puh. 050 310 9260
ammattiopisto(at)lappia.fi
 

Jätä viesti

 

Tykkää ja seuraa

#aolappia @aolappia 

fb.jpg    insta.jpg   twitter.jpg   youtube.jpg