Eläintenhoidon ammattitutkinto, koirahieroja

Koulutustyyppi

Tutkintoon johtava koulutus

Koulutus alkaa

10.8.2020

Paikkakunta

Tervola

Kohderyhmä

Alalle aikovat sekä siellä jo toimivat alan ammattilaiset. Pääsyvaatimuksena koulutukseen on vähintään 18 vuoden ikä.

Kuvaus

Osaamisala: koirahieronta

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiudet toimia itsenäisenä koirahierojana. Tavoitteen toteutuminen vaatii hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä perusteellisia tietoja eläinten perushoidosta ja lajikohtaisesta käyttäytymisestä.

Lisäksi opiskelija perehtyy eläinten ruokintaan, terveydenhuoltoon ja käsittelyyn erilaisissa tilanteissa.

Koirahieronnan osaamisalan suorittanut voi toimia joko itsenäisenä yrittäjänä tai työntekijänä alan yrityksessä, koulutus sopii myös koirien lihashuollosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Ammattitutkinnon voi suorittaa myös osatutkintona ja / tai yhdistää opintoihin eri osaamisalojen opintoja.

Opintoihin sisältyy teoriaopintojen lisäksi etäopiskelua ja työpaikalla tapahtuvaa käytännön harjoittelua. Teoriaopinnot toteutetaan lähiopetuksena, joita voi suurelta osin seurata myös suorana verkon kautta tai nauhoitettuina tallenteina. Moodle-verkkoympäristö toimii keskeisenä oppimisympäristönä, joten osallistuminen edellyttää tietokoneen tms. laitteen käyttömahdollisuutta.

Koulutus toteutetaan omaehtoisena monimuoto-opiskeluna, joten opinnot on mahdollista suorittaa myös työn ohessa. Oppisopimuksena suoritettaessa on edellytyksenä alalle soveltuva työsopimus ja työnantajan sitou-tuminen työpaikkaohjaukseen. Oppisopimus on osallistujalle ja työnantajalle maksuton.

Jos olet kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta, ota yhteyttä asiakkuusvastaavaan tai oppisopimuspalveluihin. Asiakkuusvastaava oppisopimus Laura Kuismanen, puh. 040 648 7583
Toteuttamissuunnitelma

Hinta

Osallistumismaksu 200 €.

Hakuaika

3.8.2020 asti

Hakeutuminen

Lisätietoja

Petri Marjeta, puh. 040 701 3253
sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@lappia.fi

Koulutuspaikka:
Ammattiopisto Lappia
Kätkävaarantie 69
95340 Loue

Toteuttaja

Ammattiopisto Lappia