Tarjoilijan ammattitutkinto

Koulutustyyppi

Tutkintoon johtava koulutus

Koulutus alkaa

Nonstop

Paikkakunta

Tornio

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka työskentelet ravintolassa tai haluat syventää tarjoilijan taitoja. Sinulla on alan peruskoulutus tai työkokemusta alalta.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa tarjoilijan ammattitutkinto kokonaan tai valitsemia tutkinnon osia. Osaat työskennellä laaja-alaisesti ja ammattitaitoisesti. Toimit ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä ja sinulla on edellytykset ylläpitää ja kehittää ammattitaitoa. Osaat valmistaa ja tarjoilla ravitsevia ja monipuolisia annoksia ja ateriakokonaisuuksia taloudellisesti ja laadukkaasti.

Sisältö
Pakolliset tutkinnon osat
1. Kahvila-ravintolan myynti ja tarjoilu
2. Ruokaravintolan tarjoilu

Valinnaisen tutkinnon osat (valittava 2)
3. Tilaus- ja kokouspalvelu
4. Baaritarjoilu
5. Viinitarjoilu
6. Yrittäjyys majoitus- ja ravitsemisalalla

Koulutus toteutetaan omaehtoisena tai oppisopimuskoulutuksena. Koulutuspäiviä on 1 - 2 päivää kuukaudessa. Koulutus sisältää lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua, verkko-opetusta ja työssäoppimista. Vaadittava ammattitaito ja osaaminen osoitetaan tutkinnon suorittajan työpaikalla tutkintotilaisuuksia aidoissa käytännön työssä ja toiminnassa. Oppisopimus edellyttää työsuhdetta tai yrittäjyyttä.
Laajuus ja kesto henkilökohtaistamisen mukaisesti 0,5 - 2 vuotta.


Toteuttamissuunnitelma

Hinta

Oppisopimuskoulutus on maksutonta.
Omaehtoisen koulutuksen hinta on 190 €.

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Lisätietoja

Koulutus:
vastuukouluttaja Marko Ollila. 050 310 9312

Oppisopimus:
Asiakkuusvastaava Laura Kuismanen 040 648 7583
sähköposti: etunimi.sukunmi@lappia.fi

Toteuttaja

Ammattiopisto Lappia