Hitsaajan pätevöitymiskoulutus

Koulutustyyppi

Työvoimakoulutus

Työvoimakoulutuksen numero

689553

Koulutus alkaa

Nonstop

Paikkakunta

Tornio

Kohderyhmä

Työttömät hitsaajat, jotka ovat aiemmin suorittaneet jonkin hitsaajan pätevyyskokeen, ja joiden työllistyminen edellyttää pätevyystodistuksen/-todistusten uusimista.

Etusijalla valittavia ovat pääsyvaatimukset täyttävät nuoret ja työttömät, joiden työttömyys on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä. Edellytetään myös hitsausalan työkokemusta sekä alan töiden edellyttämää hyvää terveydentilaa.

Kuvaus

Tavoitteena on suorittaa ja saada voimaan SFS-EN 287-1 tai SFS-EN ISO 9606 mukainen hitsaajan pätevyys pätevöitymistarpeen mukaisesti. Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa painelaitedirektiivin PED 97/23/EY mukainen hitsauksen pätevyyskoe (max 2 PED-pätevyyttä/hitsaaja), jos kouluttaja arvioi PED-pätevyyden tarpeelliseksi työllistymisen kannalta..

Koulutuksen aikana voi suorittaa tulityö- tai työturvakorttikoulutuksen, jos oppilaitoksessa koulutusaikana sellainen järjestetään.

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Lisätietoja

Ammattiopisto Lappia, kouluttaja Esko Hilden, puh. 0400 328509, esko.hilden(at)lappia.fi.

Koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta, puh. 0295 020 702, ma-pe klo 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi. Koulutusneuvotaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Toteuttaja

Lappia-Koulutus Oy