Logistiikan perustutkinto, autonkuljettaja, linja-autonkuljettaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Koulutustyyppi

Oppisopimuskoulutus, Tutkintoon johtava koulutus

Koulutus alkaa

Nonstop

Paikkakunta

Kemi

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat kouluttautua ja työllistyä logistiikan alalle kuorma-auton-, yhdistelmäajoneuvon- tai linja-autonkuljettajaksi ja suorittaa logistiikan perustutkinnon.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on oppia toimimaan turvallisesti, taloudellisesti ja tehokkaasti ammattikuljettajan tehtävissä. Lisäksi hän hallitsee tieliikennettä koskevan lainsäädännön ja joustavan asiakaspalvelun. Tavoite on, että alalle sopivat ja koulutuksen hyväksytysti suorittaneet opiskelijat kykenevät työskentelemään itsenäisesti ja työllistyvät koulutuksen jälkeen logistiikan ammattilaisiksi.

Koulutus räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti. Koulutukseen kuuluu mm. (B-), C-, CE- tai D-ajokortit, tavara- tai henkilöliikenteen perustason ammattipätevyys, Tieturva1-, työturva-, ensiapu-, trukki- ja ADR-kortit sekä YTO-aineet.

Logistiikka-alan pääsykoe järjestetään 7.-9.5.2019 Kemissä. Kutsumme pääsykokeisiin kaikki hakukelpoiset hakijat. Pääsykoe koostuu kirjallisesta testistä (0-3 pistettä) ja haastattelusta (0-7 pistettä).

Tutkinnon laajuus: 180 osaamispistettä
Kesto: 2 - 3 vuotta

Toteuttamissuunnitelma

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Hae koulutukseen

Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö Jouko Isometsä, puh. 040 742 5764, jouko.isometsa(at)lappia.fi

Tällä hetkellä opiskelupaikkoja on rajoitetusti. Seuraavan kerran uusi ryhmä aloittaa opinnot syksyllä 2019. Tiedustele vapaista paikoista osaamisalavastaavalta.

Toteuttaja

Ammattiopisto Lappia