Leipomoalan ammattitutkinto, leipuri- ja kondiittorikisälli (150 osp)

Koulutustyyppi

Oppisopimuskoulutus, Tutkintoon johtava koulutus

Koulutus alkaa

Nonstop

Paikkakunta

Tornio

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työelämässä oleville sekä ammattitaitoisille leipuri-kondiittoreille, jotka haluavat kehittää osaamistaan.

Kuvaus

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutuksen ajoitus räätälöidään opiskelijan osaamisen ja osallistumismahdollisuuksien mukaan. Koulutus kestää kaksi ja puoli vuotta. Koulutusaikaan vaikuttaa aikaisemmin hankittu osaaminen. Jokaiselle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma, jonka mukaan koulutusaika määräytyy.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa leipuri- tai kondiittorikisällin leipomoalan ammattitutkinto tai osia niistä. Leipurikisälli koulutuksen jälkeen osaat valmistaa erilaisia uusia ja perinteisiä kahvi- ja ruokaleipiä halliten elintarviketurvallisuuden. Lisäksi osaat valmistaa valintasi mukaan vaikka leipomoeineksiä ja taitotöitä.
Kondiittorikisällin koulutukseen osallistuttuasi hallitset erilaiset tekniikat täytekakkujen, leivosten, pikkuleipien ja kahvikakkujen valmistukseen elintarviketurvallisuutta unohtamatta. Konditoriakoristeilla kruunaat valmistamasi tuotteet näyttäviksi. Valinnaiseksi tutkinnon osaksi voit valita vaikka jälkiruokien ja patisserie-tuotteiden valmistamisen.

Koulutus toteutetaan omaehtoisena tai oppisopimus koulutuksena. Oppisopimus edellyttää työsuhdetta tai yrittäjyyttä. Oppisopimuksessa tietopuolisella koulutuksella täydennetään työssäoppimista. Koulutus sisältää lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua ja työpaikoilla tapahtuvaa oppimista. Lähiopetusta järjestetään 2 - 3 päivää kuukaudessa. Vaadittava ammattitaito ja osaaminen osoitetaan työpaikalla tai oppilaitoksessa tutkinnon osittain.

Hae koulutukseen sähköisesti osoitteessa www.lappia.fi/koulutuskalenteri. Jos olet kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta, ota yhteyttä oppisopimustoimistoon, puh. 040 132 8198.


Toteuttamissuunnitelma

Hinta

Oppisopimuskoulutus on maksutonta. Omaehtoisessa kouluttautumisessa opiskelijan maksuosuus on 300 €.

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Hae koulutukseen
Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198

Lisätietoja

Osaamisalavastaava Sirpa Heinonen, puh. 044 749 2709 tai lehtori Kristiina Pääkkö puh. 050 310 9317.
Oppisopimusasioissa Laura Kuismanen, puh. 040 648 7583 sähköposti: etunimi.sukunimi(at)lappia.fi

Toteuttaja

Ammattiopisto Lappia