Puuttuuko sinulta tutkinto?

Puuttuuko sinulta tutkinto?

Suorita ammatillinen tutkinto yksilöllisesti ja joustavasti Lappiassa. Voit olla työelämässä tai työttömänä. Koulutuspolkuja on jokaiselle.

 

NAO

NAO eli nuorten aikuisten osaamisohjelma on hyvä vaihtoehto sinulle, jos olet 20-29-vuotias, sinulla on tutkinto hankkimatta peruskoulun jälkeen tai opintosi ovat jääneet kesken. Nuorten aikuisten osaamisohjelmassa saat ohjausta, tukea ja neuvontaa.

 

ENO

ENO eli osaamisohjelma aikuisten osaamisperustan vahvistamiseen sopii hyvin sinulle, jos olet 30-49-vuotias, työelämä on vienyt sinut mennessään ja koulutus on jäänyt hankkimatta. ENO tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja saada vihdoinkin tutkinto. Mikäli sinulla on työpaikka, voit opiskella tutkinnon myös oppisopimuskoulutuksena.

 

Hakeminen

Koulutuksiin on jatkuva haku. Voit suorittaa perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Aikaisempi työkokemus ja koulutus huomioidaan opinnoissasi. Perustutkintoihin voit hakea ympäri vuoden. Alkavat aikuis- ja oppisopimuskoulutukset löydät aikuiskoulutuskalenterista.

 

Ota yhteyttä

Projektikoordinaattori Satu-Maria Salmi
Puh. 0400 908 428
etunimi.sukunimi(at)lappia.fi